Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/d/9/6/akupunkturcenter.dk/httpd.www/templates/akupunktur4_2019/functions.php on line 202

Lars Inge Gjermundbo, nordmand født 1950, i Vesterålen, som er den nordlige del af øgruppen som Lofoten også tilhører.

Mit fundament:

larsEt ben solid plantet i det etablerede sundhedsvæsen som sygeplejerske, har givet mig et godt kendskab til det etablerede sundhedssystems styrker og svagheder.
Et ben godt plantet i det alternative akupunktursystem, og med en erkendelse af at nålene ikke kan helbrede ”alt”, men som et godt supplement til det bestående.
Denne kombination synes jeg selv er et godt udgangspunkt for et fornuftigt samarbejde mellem patient, akupunktør og læge. Jeg tilstræber kontakt til egen læge ved patientens skriftlige samtykke.

Jeg er i dag pensioneret som sygeplejerske, hvor jeg hovedsagelig har beskeftiget mig med narkose som speciale i Norge, og på amtssygehuset i Stege siden 1983 til det lukket i 2005. Derefter på skadestuen i NykF til jeg gik på pension i 2015. 

Akupunktur:

billede 5 larsog2Jeg har arbejdet med ak i min fritid, siden jeg blev uddannet ved Institut for Klassisk Akupunktur i Køge i 2001.
Efterfølgende har jeg taget en 3 årig uddannelse ved Akupunkturhøgskolen i Oslo i 2007, samt en 1½ årig overbygning på samme sted til Bachelor i akupunktur (BaAc) i 2013.
Norge er det eneste land i Norden som uddanner til Universitetsgraden Bachelor i akupunktur.
2004 Nanjing University Training Center, i Kina, - tre ugers studietur. Nanjing Universitet er et forsknings- og internationalt træningscenter for akupunktur.
Jeg har fortløbende taget kurser i forskellige emner som har interesseret mig, såsom:
”Cancer akupunktur for patienter med kemo og stråler”,
”Acupuncture & Stress management”,
NADA (National Acupuncture Detoxification Association) som er et specialkursus i øreakupunktur ,
Gynækologi,
Hovedpine/migraine,Bachelorbevis2
Øreakupunktur ,

Søvnforstyrrelser,
Elektro akupunktur


Mit Bachelorbevis. Tryk på det, hvis du vil se det i stort format.